روانشناسی رنگ قرمز و تاثیرات این رنگ در روحیات ما

روانشناسی رنگ قرمز موضوع این بخش از مجله آسان طب است. رنگ قرمز نماد عشق و خون و دوست داشتن است. شما از این رنگ میتوانید برای اتاقها یا رنگ مبل و … استفاده کنید. قرمز دکوراسیون یا چهره شخص را شاد تر می کند. امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت آسان طب تقدیم تان می کنیم بهره کافی را ببرید.

روانشناسی رنگ قرمز
روانشناسی رنگ قرمز

روانشناسی رنگ قرمز

رنگ قرمز نشان میل شدید نسبت به چیزی یا کاری و نمادی از حسرت، تمایل و اشتیاق است .قرمز رنگ عشق و خون است. قرمز رنگ جنگ و جرات و جسارت است. قرمز رنگ نفسانیات و اعلام خطر است و سمبل عشق و تحرک. در بسیاری از کشورها از جمله ستانهندو رنگ لباس عروسی قرمز است. وبسیاری از کشور ها هم رنگ قرمز را رنگ شادی می‌‌دانند.

 

روانشناسی رنگ قرمز
روانشناسی رنگ قرمز

روانشناسی رنگ قرمز را بخوانید

به گزارش مجله پزشکی آسان طب انسان‌هایی که علاقه وافری به رنگ قرمز دارند در رده تیپ روانشاسی قرمز قرار می‌‌گیرند. قرمزها انسان‌های قدرتمندی هستند و از انرژی سرشاری برخوردارند.به گونه‌ای که ذخیره انرژی انها نا تمام به نظر می‌‌رسد. انها هیچگاه در ابتدا از سختی و سهولت کار پرسشی نمی‌کنند بلکه بی درنگ دست به کار می‌شوند. انان مدیرانی قوی، سر سخت، جاه طلب، حکم فرما و خواستار اولویت و ارجحیت هستند به گونه‌ای که هیچ ایراد و انتقادی هر چند کوچک نمی‌پذیرند. سبک رهبری آنان سلطه جویانه، ارباب گونه، ریاست طلبانه و گاه ستیزه جویانه و تجاوز کارانه است. انسان قرمز با کمال علاقه مدیریت و رهبری را به دست گرفته و نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند. در اجتماع رخدادها قرار می‌گیرد و این کار رانیز با علاقه و تمایل انجام می‌‌دهد .

تیپ قرمز بسیار رک و صادق است. همسر مناسب این افراد. فردی از تیپ آبی است. یک زندگی خانوادگی آرام و هارمونیک برای این افراد تنها با تیپ آبی قابل درک است. چرا که آبی‌ها عقب می‌‌نشینند و فرمان پذیری می‌کنند تیپ قرمز در درون خود تصور اثبات شده نادرستی دارد و گمان می‌کند که هیچ مشکلی با دیگران ندارد. دلیل این واقعیت پنهان است که او معمولاً به نظرها و عقاید اطرافیانش گوش نمی‌سپارد و علاقه‌ای به شنیدن آنها ندارد.

قانون زندگی قرمزها می‌‌گوید: انسان می‌تواند هر آنچه را می‌‌خواهد بدست آورد. و خواستن توانستن است. شعار قرمز هاست .

قرمز رنگ انسان‌های تند خو و آتشین مزاج است که با کمی ناراحتی از کوره در میروند

قرمز رنگ متولدین فرودین است. تعداد بسیار کمی از متولدین برج قوچ رنگ قرمز را رنگ مورد علاقه خود نمی‌دانند.

روانشناسی رنگ قرمز
روانشناسی رنگ قرمز

تاثیر رنگ قرمز در دکوراسیون و روانشناسی رنگ قرمز

آیا تاکنون شده است که در خانه‌ای قدم بگذارید و در همان قدم اولیه احساسی خوشایند و رضایت بخش از آن محیط به شما القا شود؟ یا احساس گرمی و صمیمیت کنید؟

این احساس همان طنین رنگ‌ها است. در واقع رنگ‌ها با اثربخشی خود در ذهن بیننده با او حرف می‌زنند و در فکر وی اثر خود را پیاده می کنند. اثربخشی رنگ‌ها در هیچ مکانی به اندازه خانه‌ مورد اهمیت نیست. خانه شما پناهگاه و محل استراحت شما و محل ساخت روح و فکر شما است بنابراین باید محیط داخل آن به نحوی باشد که با فکر و روح شما به طور دوستانه تلفیق شود که در این راستا رنگ‌ها مهمترین و مؤثرترین نقش را دارند.

رنگ‌های اصلی و ترکیبی می‌توانند روحیه شما را تحریک کنند و به شما آرامش بخشند وخاطرات شاد رادرذهن شما ایجاد کنند یا برعکس.

رنگ‌ها در واقع ناقل محیط و کلیدی برای ایجاد حالت‌های مختلف در خانه شما محسوب می شوند.فقط باید به خاطرداشته باشید که همیشه در انتخاب رنگ دقت کرده و رنگ متناسب با محیط و روحیه خویش را انتخاب کنید تا همواره احساس آرامش داشته باشید.

در روانشناسی رنگ قرمز آمده است که رنگ قرمز یک رنگ قوی است و ضربان قلب را تشدید می‌کند، فشار خون را بالا می‌برد و باعث می‌شود حرکت تنفسی بالا برود.

در دکوراسیون منزل رنگ قرمز را می‌توانند در برخی از فضاها استفاده کنید نه درهمه دیوارها و فضاها.

رنگ قرمز همانطور که اشاره شد، حس بویایی و اشتها را تقویت می‌کند و برای استفاده در آشپزخانه یا اتاق ناهار خوری توصیه می‌شود. می‌توانید حتی در مبلمان این دو فضا از این رنگ استفاده کنید.

یک اتاق ناهارخوری را در ذهن خود مجسم کنید که دارای یک میز ناهارخوری با یک رومیزی قرمز متمایل به شرابی است.

با صندلی‌های چوبی که رویه صندلی‌ها هم از تنالیته شرابی استفاده شده است. بشقاب‌های زرد لیموییی با دستمال سفره‌های شرابی به همراه لیوان‌های آب آلبالو به همراه یک گلدان رز قرمز با شمعدان‌های قرمز گیلاسی چه میز شام رمانتیک و گرمی را ایجاد می‌کند.

ادامه مطالب درباره روانشناسی رنگ قرمز

روحیه تمام افراد پشت میز را در یک لحظه می‌توانید ببینید، همه آنها با اشتها و دارای فکر آسوده هستند.

این رنگ اغلب به عنوان رنگ حاشیه برای درهای ورودی می‌‌تواند استفاده شود چون شکوفایی و شادی را به خانه هدایت می‌کند.

در روانشناسی رنگ قرمز آمده است که رنگ قرمز فضاهایی مثل حال ورودی یا راهروها را می‌تواند برافروخته کند، این رنگ چشم را به طرف خود جذب می‌کند ولی به عنوان رنگ دیوارها در فضاهای کوچک مخصوصاً تنالیته تیره آن توصیه نمی شود چون روحیه دلتنگی را به وجود می‌آورد. رنگ قرمز سطح انرژی را در اتاق افزایش می‌دهد و هیجانات آدمی را بالا می‌برد و در اتاق‌ خواب جفت‌ها توصیه می‌شود و عشق را به محیط خواب آنها به ارمغان می‌آورد.

ولی در اتاق خواب کودکان توصیه نمی‌شود زیرا سطح انرژی آنها را بالا برده و بی‌خوابی در آنها ایجاد می‌کند. استفاده از این رنگ برای افرادی که دارای فشار خون بالا هستند نیز توصیه نمی‌شود.

اتاق خوابی را تصور کنید که دارای پرده‌های قرمز شرابی، روتختی‌هایی از همان رنگ، چراغ خواب گوجه‌ای در کنار تختخواب، دمپایی روفرشی گیلاسی در کنار تختخواب، قالیچه شرابی رنگ در کف اتاق و رنگ دیوارهای اتاق تلفیقی از رنگ قرمز با سفید ‌باشد چه اتاق خواب گرم و رویایی! آیا می‌توانید گرمای آن را در وجود خویش حس کنید؟

در روانشناسی رنگ قرمز آمده است که  این رنگ برای اتاق نشیمن یا اتاق مهمان نیز مطلوب است چون تمام فضای اتاق را احاطه می‌کند و صمیمیت را در افراد ایجاد می کند.

دیوارهای قرمز گیلاسی اتاق نشیمن با مبل‌های راحتی هم‌رنگ دیوارها چه فضای جالب و گرمی را برای مهمان‌ها در هنگام صرف چای ایجاد می‌کند!!

علاوه بر رنگ دیوارها و مبلمان می‌توانید از این رنگ به عنوان زمینه رنگی در طاقچه‌های تورفته گنجه‌ها، داخل کابینت‌های آشپزخانه، حاشیه شومینه استفاده کنید.

رنگ قرمز بهترین سپر در مقابل سرمای زمستان است. مخصوصاً در منازلی که از گرمای طبیعی خورشید بی‌بهره هستند؛ استفاده از رنگ زرد و قرمز در قسمت‌هایی از منزل گرما را به افراد خانواده هدیه می‌دهد.

در روانشناسی رنگ قرمز آمده است که  اگر تأثیر هر رنگ را در روح و ذهن خویش جای دهیم می‌توانیم محیط مطلوبی را در منزل خویش فراهم کنیم و از وجود آنها در اطراف خویش لذت ببریم.

روانشناسی رنگ قرمز
روانشناسی رنگ قرمز

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش درباره روانشناسی رنگ قرمز تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید. رنگ قرمز رنگ شاد و گرمی است که نماد عشق است و بسیاری از افراد ان را دوست میدارند.

شما میتوانید از رنگ قرمز برای رنگ دیوار ، دکوراسیون ، لباس و … استفاده کنید.

‫4.3/5 ‏‫(4 نظر)‬

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا