آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی

نگهداری آروانا سیلور ها تقریبا سخت است و برای این کار به تانک های بزرگ و فیلتراسیون قوی نیازمند می باشید . آروانا برای مبتدی ها و افرادی که چندان وقت صرف آکواریوم خود نمی کنند چندان مناسب نخواهد بود . آروانا سیلور در محیط های کوچک به شدت پرخاشگر می گردد . ماهی های کوچک هم ممکن است طعمه ی آروانا ها گردند . آن ها همه چیز خوار می باشند . 

آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی

آروانا سیلور

ماهی آروانا سیلور با نام علمی osteolossum bicirrhosum شناخته می شود . زادگاه ماهی های آروانا ، رودخانه ی آمازون می باشد و طول عمر آن ها به 10 الی 20 سال می رسد. آروانا ، آروانا سیلور , آروانا نقره ای از نام ها ی رایج و متداول این ماهی می باشند. 
حداکثر اندازه آروانا سیلور ها در حیات وحش به 100 سانتی متر نیز می رسد و این مسئله در محیط تانک بستگی به ظرفیت و کیفیت نگهداری از آن ها دارد . البته در آکواریوم های خانگی در بهترین شرایط نیز بعید می باشد به یک متر برسند . همچنین برای نگهداری از آن ها باید میزان قلیایی و اسیدی بودن آب را 6-5/7 و دمای آب را 28 درجه ی سانتی گراد در نظر بگیرید. آن ها همه چیز خوار می باشند . دقت کنید که طمعه، کرم منجمد و خشک شده و دل گاو فراموش نگردد .

آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی

این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید : تولید مثل ماهی آروانا سیلور از ماهی های بزرگ آکواریومی

آشنایی با آروانا سیلور ها و شرایط آنها

همراهان مجله ی آسان طب ؛ این ماهی تقریبا جزو ماهیان گران قیمت و بسیار زیبا و از دسته ماهی های بزرگ آکواریومی محسوب می گردد و جالب ترین نکته در مورد این ماهی این است که متعلق به عصر ژوراسیک و زمان ماقبل تاریخ و همین طور بازمانده دوران دایناسور ها می باشد.

آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی
غذای مورد استفاده برای آن ها باید مغذی باشد و از غذا های دریایی در رژیم غذایی آن ها مثل میگو استفاده  گردد. در کل آروانا نباید به یک نوع غذا عادت کند . ماهی آروانا به حالت شیمیایی آب نیاز خاصی ندارهد و در آبی با pH 7 – 6 و dH آب 1 – 8 به خوبی زندگی خواهد کرد . دمای آب 28 الی 30 درجه برای این ماهی مناسب خواهد بود ( البته این ماهی می تواند در دمای 26 درجه هم به خوبی زندگی کند ) .

آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی از نکات مهم در نگهداری این ماهی این است که آروانا سیلور باید در مکان بزرگی نگهداری شوند و اگر تعداد زیادی از این ماهی ها را نگهداری می کنید باید جای وسیعی در اختیار آن ها قرار دهید تا با هم درگیر نگردند. آروانا سیلور به دلیل اینکه ماهی گران قیمتی استبهتر است در هنگام خرید آن باید به نکات مهمی توجه کنید :
 شکل بدن : ماهی نباید بسیار چاق و یا بسیار لاغر باشد . به غذایی که به ماهی خود می دهید و محل نگهداریش باید توجه داشته باشید . فضای محدود مانع از رشد ماهی می گردد و همچنین باعث ایجاد قوز در ماهی می شود و بدین ترتیب تمایل به خمیدگی در ماهی افزایش می یابد . به طور کلی اندازه مخزن در هر مرحله باید حداقل سه برابر طول ماهی باشد .
فلس ها : باید درخشنده باشند و نباید تیره و لک دار باشند . وجود نقاط قرمز بر روی فلس ها عادی است و به هیچ عنوان دلیلی بر وجود عوامل بیماری زا نمی باشد.
سبیل ها : باید به اندازه کافی بلند و مستقیم باشند و رنگی شبیه رنگ بدن داشته باشند . از خرید آروانا سیلور ها با سبیل های کنده و کوتاه شده و یا حتی شکسته خودداری نمایید.
باله ها : باید زیبا و صاف و گسترده باشند و تمامی شعاع های سخت باله ای صاف و محکم باشد و هیچگونه پارگی در باله ها مشاهده نگردد.

آشنایی با ماهی های آروانا سیلور آمازونی
چشم ها : آروانا ها در حالت طبیعی به سطح آب نگاه می کنند و به دنبال غذاهای زنده هستند به این دلیل که در طبیعت ، یکی از غذا های اصلی آروانا را پرندگان نشسته بر روی شاخه ها و یا سطح آب تشکیل می دهند. چشم های سالم باید کاملا در مرکز باشند و بدون کدری و برآمدگی باشند .
دهان : لب ها نباید خیلی برآمده باشد و به هیچ عنوان فک پایین نباید شل باشد.
سرپوش آبشش : باید صاف و عادی باشد و هیچگونه برآمدگی و چین خوردگی بر روی آن وجود نداشته باشد .
شکم : شکم نباید برآمدگی داشته باشد، در غیر اینصورت ماهی دچار مشکلات معده می باشد.
نحوه شنا کردن : ماهی باید بتواند بطور عادی شنا کند و باله های خودش را کاملا باز کند . سبیلکها باید صاف باشند و ماهی نباید دائم بالا و پایین یا به صورت زاویه دار شنا کند.

 

منبع : https://mag.asanteb.com

 

‫3/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا