انواع کاشت ناخن و 14 شیوه زیباسازی + ویدئو طراحی ناخن آکواریومی
روشهای زیباسازی ناخنها پس از مراحل کلاسیک مانیکور و پدیکور، به انواع کاشت ناخن محدود شده که دارای قابلیت هایی مختلف در ایجاد زیبایی در ناخنها میباشند و هر یک از این روشها به فراخور مواد و وسایل به کار رفته در آنها میتوانند تضمین کننده نوع و حالت خاصی از زیبایی در این ناحیه باشند. در این مقاله به بررسی و بازگو کردن مراحل مختلف در هر یک از این روشها خواهیم پرداخت.
چگونگی کاشت ناخن آکواریومی:
انواع کاشت ناخن بر چند بخش است؟
در حالت کلاسیک دو نوع اصلی از انواع کاشت ناخن تعریف شده که بقیه روش های متنوع آن، از همین دو روش ابتدایی مشتق شده و حالاتی گوناگون و همچنین دوامی متغیر را در زیبایی و استحکام ناخن ها ایجاد می نمایند. شیوه قلم گذاری و پخش مواد در این روش ها از یکدیگر متفاوت بوده و در بسیاری از موارد می توان با اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، شاخه های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. این دو نوع اصل کاری، به این ترتیب تعریف می شوند:
- کاشت ناخن با مواد پودری
- کاشت ناخن با مواد ژله ای
در این دو دسته کلاسیک، با استفاده از مواد مذکور می توان 14 نوع جدید از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد که به شرح زیر می باشند:
- کاشت ناخن پودری
- کاشت ناخن ژله ای
- کاشت ناخن قالبی یا دوآل
- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
- کاشت ناخن اکلیلی
- کاشت ناخن آکواریوم
- کاشت ناخن دیپینگ
- لمینیت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش )
- کاشت ناخن سیلک
- کاشت ناخن میکس
- کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی
- کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت
- کاشت ناخن مرمریت
- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
1. شیوه معروف و محبوب کاشت ناخن پودری
در این روش که از معروف ترین انواع کاشت ناخن می باشد، به وسیله پودر اکریلیک (با رنگهای تعریف شده) و لیکوئید به ساخت لایه ای محکم از ترکیب این دو ماده پرداخته شده و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی های مختلف در سطح کاشته شده می توان استحکام و همچنین فرم زیبای ناخن ها را تضمین نمود. کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. مدرن ترین شیوه کاشت ناخن پودری، گریم ناخن می باشد که صدف ناخن را کشیده تر و خط لبخند را در ظاهر ناخن ها زیباتر می نماید.
2. روش کاشت ناخن ژلهای
از انواع کاشت ناخن به روش ژله ای، می توان کاشت ژله ای کلاسیک را نام برد که با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. دوام این نوع از انواع کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.
3. کاشت ناخن قالبی یا دوآل
کاشت ناخن قالبی، به وسیله قالب هایی با سایز طبیعی ناخن ها انجام می شود، به این ترتیب که مقداری از مواد کاشت را در قالب ریخته و با مهارت روی صدف ناخن ها قرار می دهیم و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میداریم. دوام انواع کاشت ناخن قالبی بسیار اندک بوده و متاسفانه قابلیت بسیار زیادی در هواگیری و شکسته شدن دارند. البته سرعت عمل ناخن کار در این روش بسیار بالاست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند ناخن های هر دو دست را بدون نیاز به سوهان کاری های مختلف کاشت کند. وجود برجستگی زیبا و همچنین درخشش چشمگیر در این روش در گذشته، توجه بسیاری از خانم ها را به خود جلب نمود اما امروزه این شیوه، به دلیل معایب مذکور مورد استفاده قرار نمی گیرد.
4. کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود. مواد کاشت ناخن فیبر مانند مواد ژله ای بوده اما دارای فرمولاسیونی متفاوت از مواد کاشت ژله ای ناخن می باشد همچنین پس از هر مرحله، باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و به روش معمول سوهان کشی انجام شود.
5. کاشت ناخن اکلیلی
این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم تا ترمیم بعدی ناخن ها اقدام می شود. این روش نیز در گذشته بسیار محبوب بوده اما به مرور زمان و با به وجود آمدن روش هایی مدرن تر، طرفداران خود را از دست داده است.
6. روش کاشت ناخن دیپینگ
در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با پودر و پرایمر به کاشت ناخن می پردازیم. روش انجام کار به این ترتیب است که پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ باید یک لایه پرایمر به سطح ناخن زده و سپس تمام ناخن را به یکباره و به شکل عمود در پودر فرو ببریم. در این روش باید جهت ایجاد حجم دلخواه در ناخن ها، این مراحل را چندین بار تکرار نمائیم. در نهایت سوهان کشی و بافرینگ انجام شده و ناخن ها را پولیش می کنیم.
7. لمینیت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش )
لمینیت به معنای کاور کردن لایه نازکی از مواد مختلف (معمولا پلاستیک) بر روی اجسام می باشد. بنابراین لمینیت ناخن یعنی کاور کردن ناخن که می تواند هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک جلیش ( ژلیش ) انجام شود. آسان طب به علاقمندان توصیه می کند جهت اطلاع از چگونگی انجام لاک جلیش که به جایگزین کاشت ناخن لقب گرفته به مقاله مربوطه در همین سایت مراجعه نمایند.
8. کاشت ناخن آکواریوم
یکی از عجیب ترین انواع کاشت ناخن ، ساخت یک آکواریوم کوچک در یکی از ناخن های دست است که به وسیله حالتی خاص از چسباندن دو تیپ بر روی یکدیگر و ایجاد فاصله ای متناسب بین این دو تیپ، فضایی خالی ایجاد شده که می توان با تزریق اندکی آب مقطر در آن و استفاده همزمان از اکلیل های رنگی، جلوه ای متحرک و زیبا همچون آکواریوم در این ناحیه ایجاد نمود. این روش از انواع کاشت ناخن به مهارتی غیر قابل انکار نیاز داشته و باید به وسیله مقدار مناسبی از پودر اکریلیک اقدام به ساخت یک زیرسازی محکم و مناسب برای آکواریوم کوچک ناخن ها نمود.
9. روش کاشت ناخن سیلک
در این روش از انواع کاشت ناخن حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و با چسباندن لایه ای از جنس ابریشم (یا فایبر گلاس) بر روی ناخن طبیعی یا تیپ گذاری شده به ایجاد ضخامتی مناسب بر روی ناخن ها می پردازیم. سپس برای محکم نمودن صدف ناخن ها، از چسب مخصوص استفاده کرده و در هر مرحله نیز از اسپری فیکس کننده استفاده می نمائیم، این روش از انواع کاشت ناخن بسیار نادر بوده و کاربرد چندانی در مراکز تخصصی ناخن ندارد.
10. کاشت ناخن میکس
از انواع کاشت ناخن که دارای طرفداران زیادی در سراسر دنیاست می توان به روش میکس اشاره نمود که ترکیبی از کاشت ناخن پودری و استفاده از تاپ شاین در مرحله آخر است که استحکام و درخششی فوق العاده را به صورت همزمان برای شخص به ارمغان خواهد آورد.
11. کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی
در این شیوه از کاشت ناخن باید به وسیله پودر اکریلیک سفید یا ژل فشرده سفید در قسمت فرنچ ناخن، به ایجاد خط لبخندی زیبا و همچنین فرنچی عالی پرداخته و در انتها از پودر اکریلیک کلیر یا صورتی ملایم برای کاور نمودن تمامی صدف ناخن استفاده نمود، باقی سوهان کاری ها و همچنین بافرینگ و شاینیگ به حالت کلاسیک انجام می شود.
12. کاشت ناخن مرمریت
در انواع کاشت ناخن به روش اکلیلی می توان از مرمریت استفاده نمود که از سنگ ریزه هایی بسیار براق و زیبا تشکیل شده و زیبایی قابل اعتنایی را در ناحیه فرنچ ناخن ها ایجاد می نمایند. این شیوه از انواع کاشت ناخن از زیرمجموعه های کاشت ناخن پودری می باشد.
13. کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت
در این روش جالب از انواع کاشت ناخن با استفاده از دو رنگ همزمان در قسمت ریشه و نوک انتهایی ناخن به ادغام کردن این دو رنگ در یکدیگر پرداخته و حالتی از تنالیته فید شده ایجاد می نمائیم به طوری که مرز محو شدن این دو رنگ در یکدیگر قابل تشخیص نباشد. به همین دلیل است که نام دیگر روش کاشت ناخن بیبی بومر را کاشت هایلایت نیز می خوانند. در ابتدای امر سطح ناخن آماده سازی شده و یک لایه ژل بیس جهت زیرسازی ناخن ها میزنیم و دست را حدود 180 ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهیم، سپس با استفاده از پودر بیبی بومر سفید در نوک ناخن ها ( فرنچ ناخن ) با دقت مواد گذاری کرده و به سمت ریشه حرکت می نمائیم. عمق رنگ سفید از نوک به ریشه باید کم تر و محو تر شود سپس با استفاده از پودر هلویی یا صورتی بیبی بومر از ریشه ناخن شروع کرده و به سمت نوک ناخن مواد گذاری می کنیم. عمق رنگ هلویی یا صورتی در این حالت نیز در ریشه ناخن ها بیشتر بوده و هرچه به سمت نوک ناخن حرکت می کند باید محوتر شود. نکته قابل توجه در کاشت بیبی بومر ادغام کردن این دو رنگ در قسمت مرز است که باید به درستی فید شده و نقطه تلاقی این دو غیر قابل تشخیص باشد، سپس به وسیله گیره مخصوص دو طرف ناخن را سفت کرده و به مدت 120 ثانیه در دستگاه UV قرار می دهیم. در نهایت سوهان کاری انجام شده و لایه ای از تاپ کت براق را بر ناخن ها می زنیم و مجددا در دستگاه قرار می دهیم. در کاشت بیبی بومر بهترین فرم ناخن، حالت نوک تیز یا بادامی خواهد بود.
14. کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
این نوع از زیبا سازی ناخن ها، زیر مجموعه کاشت ناخن به شمار نمی آید اما چون در آن از تیپ گذاری به روش موقت استفاده میشود جزئی از لیست کاشت ناخن خواهد بود. در این روش تنها به تیپ گذاری بسنده کرده و بر روی سطح ناخن از لاک ناخن و یا استیکر استفاده می شود، به همین دلیل بسیار کم دوام بوده و تنها در مواردی ضروری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
منبع: https://mag.asanteb.com