تشخیص بیماری پرندگان خانگی در کلینیک دامپزشکی

برخی اوقات صاحبان پرندگان نشانه های مشکوکی مثل تغییر کیفیت فوضولات را مشاهده می کنند و به آن اهمیتی نمی دهند، پس از گذشت مدتی معلوم می شود که پرنده دچار بیماری مهلک و خطرناکی شده بود و در صورت اقدام به موقع، دچار آسیب یا مرگ نمی شد. همان طور که می بینید کوچکترین علائم ممکن است نشانه ی بیماری باشند، پس بهتر است هر گاه نشانه ای مشاهده نمودید به سرعت جهت تشخیص بیماری پرندگان خود به یک کلینیک دامپزشکی معتبر مراجعه کنید.

تشخیص بیماری پرندگان

انتخاب کلینیک خوب جهت تشخیص بیماری پرندگان

در صورت مشاهده بیماری در پرنده یا پرندگان خود، آسان طب به شما توصیه می کند که هر چه سریع تر آن را نزد دامپزشک خوب متخصص یا ماهر در زمینه پرندگان زینتی ببرید. جهت انجام این منظور بهتر است پرنده را عینأ در قفسی که در آن زندگی می کرده است به کلینیک برده و تا پایان معاینه از نظافت کف قفس خودداری به عمل آورید، به دلیل این که یکی از نشانه هایی که تشخیص را آسان می سازد نوع، مقدار، کیفیت مواد دفعی می باشد و همین طور بقایای مواد غذایی مورد استفاده پرنده نیز خود گویای وضعیت اشتهای پرنده می باشد.

انتقال به کلینیک برای تشخیص بیماری پرندگان

برای جلوگیری از استرس ناشی از حمل و نقل با قفس و بروز آسیب های وارده به پرنده پیشنهاد می گردد که روی قفس را با یک پارچه سفید نه چندان ضخیم را به طور موقت بپوشانید، این عمل در حفظ نسبی دمای محوطه قفس نیز تا حدی تاثیر گذار می باشد. در صورت عدم امکانات حمل با قفس توصیه می گردد از جعبه مقوای دارای منفذ استفاده کنید و حتما یک حوله تمیز برای پرندگان خود به همراه داشته باشید.

اطلاعات مورد نیاز برای تشخیص بیماری پرندگان

تشخیص بیماری پرندگان
آگاهی از وضعیت و کیفیت دفع فضولات پرنده در تشخیص بیماری اهمیت ویژه ای دارد.

هنگام مراجعه به کلینیک دامپزشکی پیشنهاد می شود صاحب پرنده یا کسی که نگهداری پرنده را به عهده دارد حضور داشته باشد تا پرسش های طرح شده از سوی دامپزشک به دقت پاسخ داده گردد و تشخیص بیماری به راحتی و دقت بیشتری انجام گردد. طبق تحقیقات مجله ی پزشکی آسان طب، چنانچه صاحبان پرنده اطلاعات زیر را از قبل جمع آوری کرده و آن ها را لیست نموده و در اختیار دامپزشک قرار بدهند، قدم مهمی در تشخیص و درمان صحیح و همین طور به موقع بیماری برداشته شده است. در ذیل به اطلاعات لازم در لیست، اشاره شده است:

  • وضعیت و کیفیت دفع فضولات پرنده
  • تاریخ و زمان دقیق شروع بیماری در پرنده
  • وضعیت اشتها قبل و همین طور در حین بیماری
  • عطسه یا ترشحات بینی
  • میزان دفع آب قبل و همین طور در حین بیماری
  • وضع و حالت تنفس پرنده ی بیمار
  • هر نوع تغییراتی که احتمالا در قفس محل نگهداری و یا درجه حرارت محیط و هم چنین نوع غذای پرنده انجام شده است.

 

منبع: https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا