شناخت خواص عدس و مضرات عدس

خواص عدس برای سلامتی انسان بسیار بی نظیر است . عدس سرشار از پروتئین گیاهی است و از کم خونی جلوگیری می کند. عدس دارای دو ویتامین B و 6 ماده معدنی مهم و پروتئین فاقد چربی ، مواد معدنی ، سلولز ، پتاسیم ، فسفر ، کلسیم و .. می باشد. پتاسیم موجود در عدس باعث فعالیت زیاد کلیه و دفع سموم بدن می شود.

عدس منبع اصلی پروتئین گیاهی برای انسان است . پروتئینی که در 15 گرم عدس وجود دارد خیلی خیلی بیشتر از پروتئینی است که در 15 گرم گوشت گاو وجود دارد. عدس ترشحات شیر مادر را زیاد میکند و مادر شیرده باید ان را میل کند. به گزارش آسان طب عدس غذایی کامل و پر انرژی است. همچنین برای درمان زخم های دهان و گلو میتوان از عدس استفاده کرد.

خواص عدس و مضررات عدس

خواص عدس چیست ؟

از خواص عدس اینست که عدس پخته را میتواند به روی زخم مالید . پخته عدس مرحم خوبی برای التیام زخم هاست. عدس مسهل است. چون دارای لعاب می باشد. برای درمان ناراحتیهای روده میتوان از عدس استفاده کرد. از ترکیب عدس و سرکه برای ترک دست و پا میتوان استفاده کرد. از دیگر خواص عدس اینست که عدس درمان کننده کم خونی است. مخصوصا برای مادر باردار یا خانمهایی که در دوران شیردهی هستند. از خواص و فواید عدس وجود فیبر زیاد در آن است. فیبری که در عدس وجود دارد قابل جذب است و نه تنها قند خون را تنظیم میکند بلکه تاثیرات مفید روی سیستم گوارش و قلب دارد. عدس بدلیل فیبر ، فولات و منیزیمی که دارد در سلامتی قلب بسیار تاثیر گذار است.

عدس بو داده باعث رفع تشنگی می شود . برای نرم شدن سینه میتوان از آب عدس استفاده کرد. برای درمان ورم سینه که بخاطر انعقاد شیر ایجاد شده از عدس استفاده میکنند .

فیبر عدس از یبوست جلوگیری میکند. از خواص عدس میتوان به تقویت معده، برطرف کردن گاز معده، رفع ناراحتی های روده، درمان کم خونی، درمان کمبود آهن، رفع یبوست اشاره کرد.

خواص عدس و مضررات عدس

مضرات عدس

مصرف عدس برای کسانی که اختلالات قاعدگی دارند مضر است. مصرف زیاد عدس دید چشم را ضعیف خواهد کرد. خوردن زیاد عدس در شب مناسب نیست. چون سبب دیدن کابوس و مالیخولیا می شود. سخت ادراری یکی از عوارض خوردن زیاد عدس است. عدس زیاد منجر به ضعف اعصاب خواهد شد.

خواص عدس و مضررات عدس موضوع این قسمت از اسان طب بود. پیشنهاد می کنیم حتی وقتی عدس پلو تهیه میکنید اب عدس پخته را دور نریزید و میل کنید. چون خیلی از مواد مغذی و خواص عدس وارد اب عدس شده است.

گردآورنده : https://mag.asanteb.com

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

یک دیدگاه

  1. سلام
    برای مصرف زیاد عدس مضراتی ذکر کردید.
    میشه بگید مصرف زیاد یعنی چقدر؟ یعنی سقف مجاز خوردن عدس در روز چقدر هست؟
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا