آشنایی با نکات صحیح تربیت کودکان سری 1

تربیت کودکان موضوعی است که خانواده ها باید به ان توجه زیادی کنند . چون تربیت صحیح در زمان کودکی هر شخصی در موفقیت بزرگسالی او تاثیر زیادی دارد. به عبارتی مثبت بودن یا منفی بودن هر شخص از تربیت زمان کودکی او سرچشمه میگیرد . در این مقاله سعی میکنیم نکاتی را درباره تربیت کودکان برایتان ارائه دهیم . اگر شما از این نکات اگاهی نداشته باشید ضربه تربیتی بدی به کودکان زده اید .
به گزارش اسان طب  آگاهی از زمان درست ارائه نکات تربیتی به کودک، توازن میان تشویق وتنبیه،برخورد مناسب درمواجه با شیطنت کودکان وبه طور کلی آشنایی با رمز و رموز تربیت از نکات مهم تربیت کودکان است که والدین باید به آن توجه کنند .

سن آغاز تربیت کودکان

به گزارش دکتر الهه میرآخورلی روان شناس تربیتی درباره سن تربیت کودکان ، تا یک سالگی تربیت کودک ضرورت ندارد چون تا یک سالگی کودک نیاز به رفع نیازهای اولیه از جانب والدین به خصوص مادر دارد. مانند شیر خوردن و تعویض پوشک و محبت. بعد از گذشت این زمان یعنی بعد یکسالگی کودک توانایی فهم سخنان والدین را داراست و امر ونهی‌ها و نکات تربیتی را از جانب او میفهمد . آموزش تربیت کودکان از سنین  یک سالگی به بعد شروع خواهد شد . البته این سن اغاز قوانین سخت نیست و کم کم باید تربیت را شروع کنید .

به گزارش آسان طب ، در یکسالگی به بعد فقط اگر کودکی کار بدی کرد با نه گفتن او را از این کار باز میداریم . به این ترتیب او کم کم میفهمد اینکار بد است . یا مثلا اگر خواست کار خوبی کند با گفتن آری به او میفهمانیم که این کار صحیح است .

اما کم کم از سن دوسالگی والدین میتوانند در تربیت کودک خود کمی جدی تر باشند و اصول تربیتی خاصی را برای تربیت کودک انجام دهند .

نقش مادر در تربیت کودکان

پدر و مادر در تربیت فرزندان خود به یک میزان نقش دارند . و اینگونه نیست که بگوییم مادر وظیفه تربیت فرزند را دارد . بنابراین هر دو باید تلاش کنند . منتها چون مادر بیشتر از پدر با کودک است خب مسلما تربیت او تاثیر بیشتری خواهد داشت . اما پدر هم زمانی که در منزل است باید در تربیت کودک بعه همسر خود کمک کند . کودک هم به پدر نیاز دارد و هم مادر .

دخالت مادربزرگ و پدر بزرگ در تربیت کودکان

یکی از عوارض دخالت مادربزرگ و پدر بزرگ در تربیت کودک دوگانگی در رفتار و سوء استفاده کودک  است . حتما میدانید که  نحوه تربیت مادربزرگ و پدربزرگ‌ها با والدین کودکان فرق دارد . انها مختص زمان قدیم هستند و مادر و پدر مختص زمان حال. در اینجاست که کودک نمیداند از روش مادربزرگ پیروی کند یا روش مادر. همچنین ممکن است مادربزرگ وپدربزرگ‌ها  با کودک بسیار عاطفی و گاهی غیر منطقی رفتار کنند که این کار باعث لوس شدن کودک می شود . بنابراین اگر والدینی مجبورند کودک خود را به والدین بسپارند آن‌ها را با اصول تربیتی خود آشنا کنند و از آن‌ها بخواهند  به روش انها فرزندشان را تربیت کنند .

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا