میوه گرمک یک ماسک زیبایی بی نظیر

در این مطلب از سایت آسان طب از خواص و مضرات میوه گرمک برای شما صحبت می کنیم..با مت در ادامه همراه باشید :

 

 

خواص میوه گرمک :

 

 

میوه گرمک سرشار از مواد قندی حیات بخشی است که انسانها برای زندگی بهتر به آن احتیاج دارند. توصیه شده که خوردن گرمک برای رشد و نمو کودکان و افزایش اشتهای آنان بسیار سودمند است. و همچنین این میوه در تأمین آب و مواد لازم سلولهای بدن افراد مسن نقش مؤثری داشته و در حفظ نشاط و شادابی و افزایش مقاومت بدن انها بسیار مفید است.

 

 

این میوه حاوی ویتامین های آ – ب ۱ – ب ۲ -ث و املاح معادنی سودمندی مانند؛ منگنز، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و اندکی هم آلبومین میباشد، بنابراین سرشار از مواد حیات بخش و شفابخش این میوه اثر نشاط آور، مدر، صفرا آور، شیرافزا و عرق آور دارد.

 

 

این میوه حاوی چند نوع هورمون گیاهی و آنزیم می باشد و به همین دلیل بسیاری از ناراحتیها را درمان می کند و مقوی کبد و اصلاح کننده کار کلیه ها میباشد به طوری که خوردن آن موجب خرد شدن سنگ شده و در نهایت باعث اخراج سنگ از کلیه و مثانه می شود.

 

 

خانم هایی که به حفظ زیبایی خود علاقمند می باشند میتوانند از گرمک به عنوان ماسک زیبایی استفاده نمایند، با این کار علاوه بر کمک به شادابی پوست دراز بین بردن چین و چروک پوست و همچنین کک و مک نیز اثر دارد، برای این منظور کافی است که پوست گرمک را بر روی پوست صورت کشیده و بگذارید در حدود یک ربع ساعت باقی بماند. خوردن این میوه خوشی مزه برای اشخاصی که به بیماری هایی مانند؛ قطره قطره آمدن ادرار، استسقاء، اسید اوریک، سیاتیک، خارش پوستی، کمی شیر مادر، صفرا، نقرس، یرقان و ناراحتیهای کلیه و کبد می تواند نقشی درمانی داشته باشد.

 

 

 

 

بخور با تخم گرمک اثر نافعی در رفع سرماخوردگی و ورم چشم دارد، شیره کشیده آن نیز با تخم کاهو، تخم خیار و… در رفع ورم پروستات اثربخشی است.

 

 

به علت این که میزان قند در این میوه بسیار اندک میباشد، برای مبتلایان به قند خون که از خوردن خربزه و… محروم هستند ضرر ان چنانی ندارد. خوردن گرمک اثر پیشگیری کننده در مورد نقرس و رماتیسم دارد، همچنین در تقویت کبد و کلیه سودمند بوده و اثر حیاتی می تواند داشته باشد. به علت این که گرمک اثر اشتهاآور و مغذی دارد توصیه شده است که همیشه ان را قبل از غذا میلی کنید تا اثر حیاتی بیشتری داشته باشد.

 

 

به افرادی که تمایلی دارند همیشه شاداب و سالم بوده و در عین حال نیز مانع افزایش وزن و عدم تناسب اندام خود شوند توصیه شده است که از گرمک استفاده کنند، برای این منظور بهتر است یک وعده از غذای روزانه خود را به گرمک اختصاص دهند. البته باید در نظر داشته باشند که در موقع استفاده از این میوه حیاتبخشی از ریختن مواد قندی و یا شکر بر روی آن خودداری کنند.

 

 

آن دسته از افرادی که از خشکی پوست و شکنندگی موها رنج میبرند توصیه شده است که برای رهایی از خشکی پوست آب گرمک را با شیر که جوشیده نشده به طور مساوی مخلوط نموده و بر روی پوست بمالید، در مورد رفع شکنندگی موها نیز میتوانید از آب گرمک و یا مادهای خمیر مانند که در لابهلای تخمها قرار دارد استفاده کنید به این صورت که با انها موها را ماساژ نرم دهید.

 

 

گرمک یکی از غذاهای مطلوب برای بیماران می باشد، این میوه از انواع زودرس خربزه بوده، در اواخر بهار و اوایل تابستان مورد بهره برداری قرار میگیرد و عموم مردم از آن برای رفع عطش و جلوگیری از التهاب نوش جان می کنند، مصرف ان نیز برخلاف خربزه سنگین نبوده و موجب نفخ نمیگردد.

 

 

مضرات گرمک :

 

 

مصرف بی رویه این میوه موجب ناراحتی معده به خصوص ورم آن می شود.

‫4/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا