شکست خوردن در زندگی و راز های مهم موفقیت

اگر دلایل اصلی شکست خوردن در زندگی را بررسی کنیم متوجه می شویم که علت اساسی آن عدم اعتماد و یا جد و جهد و تلاش بیش از حد و افراط گرایانه بوده است.در این مطلب از مجله آسان طب برایتان از علت های شکست خوردن در زندگی و راه های مقابله با آن می گوییم.

شکست خوردن در زندگی و علت های آن

 

شکست خوردن در زندگی

 

بسیاری از افراد واکنش درخواست های خود را که ضمیر باطن مستقیماً به سویشان ارسال داشته، نمیپذیرند و از قبول آن سرباز می زنند. علت این است که اگر کسی از نحوه عمل روح و ضمیر خویش مطلع باشد اطمینان مطلقی نسبت به آن پیدا می کند.

 

بار دیگر خاطرنشان می سازیم هنگامی که ضمیر باطن ایده ای را پذیرفت نسبت به اجرای آن دست به کار می شود و تمام منابع قدرت را برای نیل به هدف به کار میگیرد و تمامی قوانین ذهنی و نفسانی را وارد میدان میسازد.

 

قانون او در آن صورت کاری به خوب و بد بودن دستور ندارد. اگر ایده ها منفی باشند نتیجه شکست خوردن در زندگی و ناراحتی و گرفتاری خواهد بود۰

 

اگر از ایده ها به گونه ای سازنده و مثبت بهره گیری شود حامل آرامش و خوشی و آسایش روح و روان خواهد شد. پس از این موضوع نتیجه می گیریم که اگر افکار شخصی سازنده و مثبت و مفید باشد واکنش خوب در پی خواهد داشت.

 

چگونه با شکست خوردن در زندگی مقابله کنیم؟

 

شکست خوردن در زندگی

 

در این صورت کاری جز این نخواهیم داشت که ایده هایی را که به ضمیر باطن روانه می سازیم با واقعیت منطبق باشند و مابقی کار را به دست قانون ذهن بسپاریم.

 

نکته بسیار مهمی که باید بدان توجه کرد این است که با الزام و جبر و زور مطلبی را به ضمیر ندهید چون نتیجه دلخواه بدست نخواهید آورد.

 

چرا با زور نمی توان مطلبی را به ضمیر باطن داد؟

 

علت آن آشکار است ضمیر باطن به ایمان و اعتقاد شخص واکنش نشان میدهد و این کار از سر اجبار و اکراه شدنی نیست

 

گاهی اوقات شکست خوردن در زندگی نتیجه القاء جملات زیر است:

 

من دیگر جواب مثبتی دریافت نخواهم داشت. باری این کار نتیجه ای ندارد. امید ندارم. سرگردان مانده ام و نمیدانم چکار کنم. من که به کلی گیج شده ام.

 

شکست خوردن در زندگی

 

هنگامی که با خویش این گونه سخن میگویید هرگز انتظار همکاری و واکنش مثبت از جانب ضمیر باطن خود نداشته باشید. اگر سوار تاکسی بشوید و به جای یک آدرس ده دوازده آدرس به راننده بدهید مطمئن باشید که پیاده تان خواهد کرد و شما را به هیچ مقصدی نخواهد رسانید.

 

کار شما در قیاس با ضمیر باطن نیز بدین گونه است. بایستی ایده روشن و مشخصی در ذهن داشته باشید تا به تصمیم روشن و قاطعی منجر شود و راه حلی برای معضل تان فراهم آید و این تنها از عهده هوش و خرد بیکرانی که در ضمیر باطنتان جای گرفته، بر خواهد آمد و بس.

 

و بالاخره این اعتقاد و ایمان باطنی شما بوده که قادر به حل معمای دشوار زندگیتان گشته است.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا