چطور با مدرسه نرفتن کودکان کنار آییم ؟

مدرسه نرفتن کودکان اصطلاحی است که برای امتناع کودک از رفتن به مدرسه بدون در نظر گرفتن علت آن اطلاق می شود ، بعضی از بچه ها در دوره ابتدایی و حتی در دبیرستان با رفتن به مدرسه مشکل جدی دارند و یا حتی واقعا می ترسند . علت واقعی این مساله در هر مورد باید دقیقا کشف شود .

علت مدرسه نرفتن کودکان

شایع ترین علت مدرسه نرفتن کودکان در دوره آمادگی ، ترس از جدایی است . همه بچه ها وقتی که به سن آمادگی می رسند ، هنوز از نظر عاطفی آن قدر رشد نمی کنند که بتوانند برای مدتی طولانی از مادرشان جدا شوند . ما از یک بچه پنج ساله توقع داریم که به محیطی بسیار بزرگ و غریبه که در آنها احساس گم شدن می کند ، بیاید .

از آن مهم تر این که توقع داریم که خودشان را به بزرگترهای غریبه بسپارند و تازه این بزرگترها را هم با تعداد زیادی از بچه ها که در اتاقی جمع شده اند و انها هم غریبه هستند ، تقسیم کنیم . به گزارش آسان طب  اغلب بچه ها با این موضوع کنار می آیند ، ولی بعضی ها هم نمی توانند .

چطور باید با مدرسه نرفتن کودکان کنار آمد ؟

اگر پدر و مادر و معلم ها مهمترین هدف خود را با کمک برای جدا کردن از خانه و سازش پیدا کردن با مدرسه و دنیای بیرون قرار دهند ، خیلی کارها می شود کرد ، اما اگر تنها علاقه آنها آموزش دروس رسمی است ، ممکن است فرصت خوبی را برای کمک به کودک از دست بدهند .

قبل از همه ، مثل بسیاری از اختلالات رفتاری باید معنی رفتار کودک فهمیده شود . علت رفتار کودک  و مدرسه نرفتن کودکان می تواند واکنش ساده ای به اضطراب بیش از حد والدین باشد و یا بر عکس ، کودک واقعا بیمار باشد . اگر ما تشخیص بدهیم که رفتار کودک ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد  ، توقع خواهیم داشت که پاسخ های ما هم به شدت با هم فرق داشته باشند .

بعضی از معلم ها اصرار می کنند که کودک را به رغم سیلاب گریه ای که راه می اندازد ، در مدرسه بگذارند و بروند و بعضی ها هم از پدر یا مادر کودک می خواهند که چند روزی را در کلاس در کنار فرزندشان بمانند تا او به محیط و افراد عادت کند . آرزو میکنم سیاست بیرون راندن همه پدر و مادرها از کلاس درس در روز اول آمادگی یا کلاس اول بزودی جای خود را به برخورد قابل انعطاف تری که بر اساس کودک وضعیت کودک برنامه ریزی می شود ، بدهد .

مدرسه نرفتن کودکان

مدرسه نرفتن کودکان ، علت ان و راهکارهای مقابله با ان موضوع این بخش از اسان طب بود. امیدواریم اطلاعات کافی را از این بخش کسب کرده باشید.

منبع :

asanteb.com

‫1/5 ‫(1 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا