مصرف میوه موز مانع از سقط جنین می شود
در این مطلب از سایت آسان طب برای شما از خواص میوه موز و مضرات آن بیشتر صحبت می کنیم..با ما همراه باشید :
خواص میوه موز :
میوه موز بسیار خوش طعم و خوشمزه و لذیذ می باشد، میوه موز را به صورت نارس که رنگ آن سبز است از درخت چیده و در میان کاه می گذارند تا زرد و شیرین شود ولی در تجارت به وسیله مولد شیمیایی رنگ موز را زرد می کنند. این میوه در جنوب ایران تولید می شود که خیلی مرغو ب نیست.
قسمت های مورد استفاده درخت موز در غذا و درمان عبارتند از: میوه، پوست میوه و ریشه درخت.
میوه موز حاوی ویتامین های آ – ب – ب ۲ – ب ۶ – ث و مواد معدنی فسفر – کلسیم – پتاسیم – آهن و مواد دیگری همچون قند قابل تخمیر، ساکارز، مواد ازت دار و… می باشد.
میوه موز دارای اثر مدر، مغذی، خلط آور، قلیایی کننده خون، کم کننده آب بزاق، افزایش دهنده اسپرم، زیاد کننده صفرا، تقویت کننده موها و نیروی جنسی میباشد. موز به علت داشتن فسفر در تقویت حافظه کودکان و بزرگسالان نقش مهمی دارد. کلسیم و آهن آن نیز سازنده خون بوده و انرژی تولید می کند، پتاسیم موجود در موز هم در شستشوی کبد و کلیه ها مفید بوده و موجب حفظ سلامتی می شود. مصرف موز طبخ شده و یا کمپوت آن موجب فعال شدن مغز استخوانها، سرعت بخشیدن به گردش خون شده و برای مبتلایان به ورم پروستات مفید میباشد.
خوردن میوه موز در بانوان باردار موجب حفظ سلامتی خود و جنین می شود، همچنین مانع از سقط جنین در زنانی می شود که سابقه سقط دارند. افرادی که از لاغری رنج می کشند بایستی به طور مداوم از شیرموز استفاده کنند، مصرف شیرموز برای افرادی که مبتلا به بی خوابی می باشند نیز سودمند است.
مصرف میوه موز برای افرادی که مبتلا به بیماریهایی مانند؛ صرع – ورم معده – کلسترول – زخم اثنی عشر – خارش جرب – کمخونی – اسید اوریک – نقرس – سرفه – برونشیت مزمن و البومینوری می باشند نافع است.
ریشه درخت موز دارای اثر ضد کرم، تقویت کننده و اشتها آور میباشد. گرد سوخته پوست موز برای التیام زخمها و جلوگیری از خونریزی مفید است و باید این گرد را بر زخمها بپاشند.
موز میوه ای است معتدل، مقوی و فربه کننده و غریزه جنسی را تحریک می کند. دکتر لابه، رئیس آزمایشگاه دانشکده پزشکی پاریس، معتقد است: یک عدد موز تازه و رسیده، به اندازه یک کیلو گوشت ارزش غذایی دارد.
این میوه اثر مفیدی در تأمین و رشد و نمو و برقراری تعادل عصبی دارد، بنابراین مصرف روزانه ان در درمان ضعف قوا مخلوط با عسل توصیه شده است.
جوشانده برگ، گل و همچنین له شده ساقه درخت موز جهت درمان سوختگی ها بر روی عضو اثر داده میشود، به علاوه زخمها را التیام می دهد، مصرف آن به علت مدر بودن برای درمان استسقاء بین مردم رواج دارد. در مورد رفع لک صورت سفارشی شده است که شیره ساقه موز را با پودر تخم خربزه و اب حل کرده بعد بر موضع لکه ها بمالید تا به خوبی برطرف شود. برای رفع شوره سر توصیه شده است که از مالش موز با آب لیمو و سرکه استفاده کنید، این نسخه در رفع کچلی نیز اثربخش می باشد.
ریشه درخت موز اثر تب بر دارد، گل و برگ آن نیز در رفع امراض قلبی، پوست درخت در مداوای خونریزی های داخلی و التیام زخمها، خاکستر پوست میوه در رفع ترک پا و پاشیدن ان در خشک کردن زخم ها به کار میرود.
مبتلا به یرقان و سرماخوردگی مبتلا می باشند می تواند اثر بسیار سودمندی داشته باشد.
مضرات میوه موز :
مصرف موز نارسیده و یا به همراه آب موجب سوء هاضمه می شود
در صورت مصرف بی رویه آن نیز علاوه بر سوء هاضمه باعث غلیظ شدن خون می شود.