میوه طالبی سرشار از مواد معدنی حیات بخش

در این مطلب از سایت آسان طب برای شما از میوه طالبی صحبت می کنیم..با ما همراه باشید

 

 

خواص میوه طالبی :

 

 

میوه طالبی سرشار از مواد معدنی حیات بخشی است که ما انسانها برای زندگی بهتر به آنها نیازمندیم. وجود مقدار قابل توجه آب همراه با مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز، کلسیم، آهن، فسفر و همچنین ماده های قندی، میوه طالبی را از لحاظ خواص با خربزه شبیه می سازد.

 

 

افرادی که می خواهند شاداب و سالم بوده و نیز وزنشان زیادتر نشود، توصیه می شود که به جای یک وعده غذای روزانه خود از میوه طالبی استفاده نمایند.

 

 

میوه طالبی حاوی ویتامین های آ – ب ۱ – ب ۲ -ث و مواد معدنی آهن – فسفر – کلسیم – منگنز – پتاسیم و مقدار کمی آلبومین و مواد قندی میباشد.میوه طالبی به آسانی هضم می شود و دارای اثر مدر، ملین و شیرافزا می باشد، معمولاً از آن به عنوان دسر بعد از غذا میل می شود. توصیه شده است که خوردن این میوه برای رشد و نمو کودکان و افزایش اشتهای آنها بسیار سودمند می باشد، لذا خوردن آن برای اطفال سودمند است.

 

 

طالبی به خاطر داشتن ماده معدنی پتاسیم در تقویت قلب اثر بسزایی داشته و در باز نمودن عروقی مؤثر می باشد، بنابراین برای افراد مبتلا به ناراحتیهای قلبی نافع است

 

 

برای اشخاصی که از بواسیر، رماتیسم، یبوست و نقرس رنج می کشند توصیه شده است که در اوایل فصل تابستان از این میوه حیات بخشی برای رفع کسالت خود استفاده نمایند، این میوه به علت داشتن انواع ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مفید دیگر در درمان و پیشگیری از بیماری ها نقش نیکویی داشته و در برخی موارد اثر درمانی دارد.

 

 

طالبی در تأمین آب و مواد لازم سلولهای بدن افراد کهنسال نقشی مفیدی داشته و در حفظ نشاط، شادابی و افزایش مقاومت بدن اثربخشی میباشد.

 

 

 

خوردن این میوه برای اشخاصی که به بیماری هایی مانند؛ چسبندگی پلاکت های خون – اسید اوریک – فشارخون – تصلب شرایین – کلسترول – سرطان و واریس مبتلا میباشند خوراکی اثربخشی محسوب می تتسورد طی تحقیقاتی که محققان در مورد فواید طالبی به عملی اوردهاند به این نتیجه رسیده اند که افرادی که از طالبی بیشتر مصرف می کنند نسبت به اشخاصی که علاقه ای به خوردن این میوه نشان نمی دهند، کمتر به بیماری های قلبی به خصوص سکته قلبی، فشارخون و گرفتگی عروق دچار می شوند

 

 

 

همچنین طبق تحقیق دیگری که در این مورد به عمل آمده چنین نتیجه گرفته شده است که بیشتر افرادی که تا به حال بیش از صدسال عمر کرده اند اکثراً در فصل تابستان یک وعده از غذای روزانه خود را در بیشتر ایام این فصل به خوردن نان و طالبی اختصاص داده اند.

 

 

به دلیل اینکه مواد قندی و گلوسیدی میوه طالبی نسبت به خربزه در حد پایینی میباشد، بنابراین ضرر آن چنانی مثل خربزه برای مبتلایان به قند خون ندارد. برای افرادی که از چاق شدن گریزان می باشند توصیه شده است که هم برای جلوگیری از افزایش وزن و هم به منظور حفظ تندرستی و شادابی بدن به جای یک وعده غذای روزانه خود از طالبی استفاده نمایند.

 

 

توصیه شده است دختران جوانی که از کم خونی رنج میبرند میتوانند برای جبران این عارضه از این میوه بسیار لذیذ استفاده نمایند.

 

 

دم کرده تخم میوه طالبی با تخم کدو و تخم خیار اثر نافعی در ورم پروستات دارد. در مصارف خارجی طالبی ذکر شده است که مالیدن آب و گوشت آن بر روی پوست موجب نرمی و لطافت پوست شده و قدرت مقاومت آن را افزایش می دهد.

 

 

مضرات میوه طالبی :

 

 

به هنگام مصرف طالبی برای شیرین تر شدن آن از ریختن شکر یا مواد قندی بر روی آن خودداری کنید، زیرا ممکن است که زیانبخشی باشد.

 

 

افراط در خوردن این میوه موجب سوء هاضمه می شود و در مواردی که بیماری هایی مانند آسم، ورم روده و معده وجود دارد باید در مصرف ان احتیاط نمود، همچنین افراد مبتلا به قند خون بایستی از مصرف بی رویه طالبی پرهیز نمایند.

 

 

مصرف بیش از حد طالبی موجب ایجاد تاول در دهان می شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه ی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا